Klasse
7D Weizenbock
Brygget
6. januar 2013
Flasket
19. februar 2013
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1072 / 1025
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3800 g Hvetemalt
1400 g Munich
1400 g Pilsner malt
300 g Melanoidin malt
325 g Crystal malt 275 EBC
75 g Weyermann Carafa special III

Humle og krydder

53 g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% i 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 c i 60 min
Mashout 78 c i 5 min.

Gjærtype

White labs WLP380 Hefeweizen IV

Gjærmengde

1 rør i 2,7 l starter.

Informasjon om gjæring

17 grader i 3 uker.
3 uker ved 20 grader i sekunderkar.

Kommentarer


[BBcode]