Klasse
3C Doppelbock
Brygget
2. mai 2014
Flasket
16. mars 2015
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
50
OG/FG
80 / 22
Bitterhet (IBU)
26,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
120,0l
Mengde ferdig øl
100,0l
Gjærbare ingredienser

Cane Sugar (light) 1 EBC 1900 g
Munich Malt 20 EBC 13 EBC 33000 g
Special B 230 EBC 300 EBC 1000 g
Roasted Barley 1100 EBC 600 g
Crystal Malt 135 150 EBC 2200 g
Biscuit Malt 50 EBC 50 EBC 1000 g

Humle og krydder

Target 9% alpha 150 g 90 minutes
Saaz 2.8% alpha 100 g 15 minutes
Saaz 2.8% alpha 100 g 1 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Enstegsmesking 67.5 grader

Gjærtype

Yeast: 2042 Danish L

Gjærmengde

1 liter slurry

Informasjon om gjæring

30 dager ved 9 grader

Kommentarer


[BBcode]