Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser
Kanel, espresso og vaniljesukker
Brygget
14. september 2017
Flasket
29. september 2017
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
89
OG/FG
1072 / 1022
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5kg pale malt
1,5kg havremalt
0,6kg brown malt
0,4kg pale chocolate
0,2kg black malt
0,2kg chocolate malt
0,5kg mørkt sukker
0,39kg laktosesukker

Humle og krydder

6ml co2-humleekstrakt
Kanel
Vaniljesukker

Andre ingredienser

Espresso

Meskeinformasjon

69c i 60 min

Gjærtype

wlp013

Gjærmengde

378 milliarder

Informasjon om gjæring

Gjæret på 18c.

Kommentarer


[BBcode]