Klasse
9E Imperial stout
Brygget
25. oktober 2015
Flasket
18. februar 2017
Alkoholstyrke
10,1%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1098 / 1022
Bitterhet (IBU)
100,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

8 kg pale malt
800g munich II
300g black patent
300g brown malt
300g crystal 120
300g pale chocolat
300g havregryn
300g specialB
300g roasted barley

Humle og krydder

60g warrior 60 min
100g willamette 30 min
100g willamette 15 min

Andre ingredienser

500g muscovadosukker

Meskeinformasjon

66 grader i 66 min, mash out 76 grader i 10 min

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

18-20

Kommentarer


[BBcode]