6 kg Pilsnermalt Swaen
0,6 kg Hvetemalt Swaen
0,4 kg Aromamalt
0,3 kg Acidulatedmalt
25 g Aramis FWH 60 min
25 g Triskel FWH 60 min
20 g Aramis 60 min
20 g Aramis 20 min
1 tablet Servomyces
2 g Brewbrite
60 sek ren O2
45*C Proteinrast 1 - 30 min
55*C Proteinrast 2 - 15 min
62*C Sukkerrast 1 - 30 min
68*C Dekstrinrast 2 - 15 min
74*C Ut-mesk - 10 min
Frydenlund
Mer enn nok
Gjæret ved 12*C til sukkernivået var under 50 % av hva det var, deretter i romtemperatur i et par dager for diacetyl-rast. Så direkte på keg
Om dette ølet vinner, kan det bli litt vanskelig å få brygga det hos Nøgne Ø. Da det både er undergjæret, og gjærtypen er sneket ut av Ringnes bryggeri.... ;)