7350 g Pale Malt
160 g Carahell
160 g Carared
160 g Caraamber
10 g Galaxy 14,2% FWH
55 g Galaxy 14,2% 75 min
15 g Amarillo 11,9% 20 min
15 g Simcoe 12% 20 min
15 g Centennial 10% 20 min
15 g Chinook 11,6% 20 min
15 g Amarillo 11,9% 10 min
15 g Simcoe 12% 10 min
15 g Centennial 10% 10 min
15 g Chinook 11,6% 10 min
25 g Amarillo 11,9% 0 min
25 g Simcoe 12% 0 min
25 g Centennial 10% 0 min
31 g Chinook 11,6% 0 min
9 g Citra 12% 0 min
30 g Amarillo 11,9% 9 dager tørr
30 g Simcoe 12% 9 dager tørr
30 g Centennial 10% 9 dager tørr
15 g Amarillo 11,9% 6 dager tørr
14 g Simcoe 12% 6 dager tørr
17 g Centennial 10% 6 dager tørr
Vannjustering:
Ca ca 100
SO4 ca 150
1/2 ts gjærnæring 15 min før kokeslutt.
Batch sparge.
75 min 67,5 grader
10 min 70 grader
US-05
ca 1,5 pk rehydrert
Gjæring i 23 dager fra 17 grader gradvis opp til 19 grader.
Primet med 6 g/l sukker.