Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
4. februar 2017
Flasket
3. mars 2017
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
57
OG/FG
1076 / 1010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,75l
Gjærbare ingredienser

3230 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
2790 gr. Maris Otter , EBC 5,5
1280 gr. Muscovado sugar, EBC 550

Humle og krydder

15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00
15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 00:15

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader, 60 min
78 grader, 10 min

Gjærtype

WLP 500 Abbey Ale ye

Gjærmengde

146 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

65 grader, 60 min
78 grader, 10 min

Kommentarer


[BBcode]