Klasse
7B Dunkelweizen
Brygget
5. september 2017
Flasket
23. september 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1055 / 1014
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2419g Wheat
1935g Pilsner
484g Munich
200g Cara Munich II
200g Carafa Special I

Humle og krydder

8g Magnum 13,8% @ 60 min
11g Saaz 3,4% @ 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55 grader i 20 min
66 grader i 45 min
77 grader i 10 min

Dobbel dekoksjon.

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

210 mrd celler

Informasjon om gjæring

17 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]