Klasse
10D Saison
Brygget
8. februar 2014
Flasket
22. februar 2014
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1050 / 1011
Bitterhet (IBU)
45,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

48% Wheat Malt 4 EBC
25% MO Pale Malt 5 EBC
15% Pilsner Malt 3 EBC
5% Crystal Malt 120 EBC
4% Cara Pils 30 EBC
2% Amber Malt 125 EBC

Humle og krydder

0,8 gr/l Challenger - 60 min
1,8 gr/l Target - 30 min
1,2 gr/l Saaz - 1 min

0,9 gr/l sitronskall i biter - 15 min

Andre ingredienser

1 ts Irish Moss - 15 mins kok

8gr sukker pr liter til karbonering oppløst i 10 ml vann pr liter, gir ca. 5,4% etter karbonering

Meskeinformasjon

Mesketemp 68 grader i 60 min

Gjærtype

WLP 565

Gjærmengde

1 rør - 1 l starter

Informasjon om gjæring

18 grader i 8 dager
23 grader i 6 dager

Kommentarer


[BBcode]