Klasse
8D Porter
Brygget
14. desember 2012
Flasket
30. desember 2012
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
56
OG/FG
1052 / 1014
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

5000 gr British Maris Otter Pale Malt
4000 gr Munich Wiermann
2000 gr British Crystal Malt
500 gr German Rauch Smoked Malt
500 gr British Chocolate Malt
200 gr British Black Patent Malt

Humle og krydder

25 gr Fuggle 5% Pellets @ 90 minutes
25 gr Bramling Cross 6% Pellets @ 60 minutes
75 gr Fuggle 5% Pellets @ 5 minutes
75 gr Bramling Cross6% Pellets @ 5 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 80 min. 72 grader i 10 min

Gjærtype

WLI007

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Gjæret på 18 grader i 16 dager

Kommentarer


[BBcode]