Klasse
5C Engelsk dark mild
Brygget
19. september 2015
Flasket
3. oktober 2015
Alkoholstyrke
3,0%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1035 / 1014
Bitterhet (IBU)
19,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

3000,00 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 75,6 %
540,00 g Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 2 13,6 %
240,00 g Amber Malt (43,3 EBC) Grain 3 6,0 %
90,00 g Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 4 2,3 %
60,00 g Black Barley (Stout) (985,0 EBC) Grain 5 1,5 %
38,00 g Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 6 1,0 %

Humle og krydder

16,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 60,0 min Hop 7 11,0 IBUs
10,00 g Goldings, East Kent [6,40 %] - Boil 60,0 min Hop 8 7,7 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking i kjøleboks
Ett-stegs mesking på 68 grader i 1 time.
2,5 l vann pr. kg malt
Skylling med 25 liter, 75 grader

Gjærtype

White Labs #WLP002

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

14 dager på 18 grader

Kommentarer


[BBcode]