Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6200 g
Cara Amber 60 EBC 50 EBC 200 g
Crystal Malt 120 EBC 150 g
Wheat Malt 3 EBC 200 g
Sukker (farin) 1 EBC 150 g
Melanoidin Malt 40 EBC 100 g
Dry Light Extract 8 EBC 280 g
Galena 13% alpha 100 g 60 minutes
Motueka 7.1% alpha 40 g 15 minutes
Galaxy 12.2% alpha 80 g 10 minutes
Galaxy 12.2% alpha 60 g 1 minutes
Motueka 7.1% alpha 30 g 1 minutes
Tettnang 3.8% 10 g 1 minutes
Tørrhumle 1 (10 dager): 30 g motueka 37 g galaxy
tørrhumle 2 (2 dager) : 23 g Galaxy
Irish Moss
Gjærnæring
65 grader 90 min
WLP 090 San Diego Super Yeast
4 rør i 1 liter starter
18.5-20 grader
Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.
Navnet på bryggeriet er Monkey Brew.