Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
11. februar 2013
Flasket
6. mars 2013
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1078 / 1013
Bitterhet (IBU)
160,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6200 g
Cara Amber 60 EBC 50 EBC 200 g
Crystal Malt 120 EBC 150 g
Wheat Malt 3 EBC 200 g
Sukker (farin) 1 EBC 150 g
Melanoidin Malt 40 EBC 100 g
Dry Light Extract 8 EBC 280 g

Humle og krydder

Galena 13% alpha 100 g 60 minutes
Motueka 7.1% alpha 40 g 15 minutes
Galaxy 12.2% alpha 80 g 10 minutes
Galaxy 12.2% alpha 60 g 1 minutes
Motueka 7.1% alpha 30 g 1 minutes
Tettnang 3.8% 10 g 1 minutes

Tørrhumle 1 (10 dager): 30 g motueka 37 g galaxy

tørrhumle 2 (2 dager) : 23 g Galaxy

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

65 grader 90 min

Gjærtype

WLP 090 San Diego Super Yeast

Gjærmengde

4 rør i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

18.5-20 grader

Kommentarer

Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Navnet på bryggeriet er Monkey Brew.


[BBcode]