Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
26. februar 2016
Flasket
13. mars 2016
Alkoholstyrke
5,25%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
13,5 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

5,5 kg hvetemalt
5,5 kg Pilsner malt

Humle og krydder

50 gram Heersbrucker

Andre ingredienser

1 ts Irish moss

Meskeinformasjon

50 °C › Start mashing,
52 °C › 0 min
63 °C › 15 min
73 °C › 35 min
78 °C › 15 min
Boiling › 80mi

Gjærtype

SAFBREW WB-06

Gjærmengde

23 gram

Informasjon om gjæring

9 dager 22 grader
modning på cornelius fat 8 grader

Kommentarer


[BBcode]