Klasse
9E Imperial stout
Brygget
2. februar 2019
Flasket
14. februar 2019
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
138
OG/FG
1073 / 1014
Bitterhet (IBU)
55,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt
Crystal
Munich
Chocolate
Black malt
Spraymalt

Humle og krydder

Chinook
Northern brewer
Cacao nibs
Carolina Reaper

Andre ingredienser

Whirlloc

Meskeinformasjon

65-66 grader i 100 min
72 grader i 15 min

Gjærtype

Tørrgjær

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

Whitelabs London Ale Yeast WLP 013

Kommentarer

Mørkt øl, med innslag av sjokolade og chili.


[BBcode]