Klasse
10D Saison
Brygget
10. november 2018
Flasket
28. februar 2019
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1058 / 1008
Bitterhet (IBU)
25,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
72,0l
Mengde ferdig øl
65,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt
Belgisk sukker

Humle og krydder

StyrianGolding
EKG
Bittert appelsinskall

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesker på 65 i 90min.
utmerk på 78 i 10 min
koker 120 min

Gjærtype

Dupont Gjær

Gjærmengde

1,5 liter forkultur

Informasjon om gjæring

Kjøler til 21 grader tilsetter gjær, la stige fritt til 32 grader, holder der i 6 dager, for deretter falle naturlig. Gjæring i 2 uker, deretter ettergjæring på fat i romtemperatur. oppnår kullsyre uten mer sukker. eller co2.

Kommentarer


[BBcode]