Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
22. august 2017
Flasket
8. september 2017
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1064 / 1012
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

3333g Pilsner Malt
476g Munich Malt 20EBC
476g Wheat Malt
238g Aroma Malt
143g Cara Munich II
95g Special X
450g Candi Syrup D-180

Humle og krydder

20g Magnum 12,5% @ 60 min
20g Saaz 3,4% @ 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min
77 grader i 10 min

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

Ca 250 mrd celler

Informasjon om gjæring

Pitch på 18
Free rise til 22
Totalt 2 uker.

Kommentarer


[BBcode]