Klasse
3C Doppelbock
Brygget
31. oktober 2017
Flasket
16. oktober 2018
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
43
OG/FG
1078 / 1022
Bitterhet (IBU)
24,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

7,2 kg Munich Malt
2,1 kg Pilsner Malt
600g Cara Munich II
100g Carafa Special I

Humle og krydder

20g Magnum 10,2%aa @ 60 min
20g Hallertauer Mittelfruh 4%aa @ 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

62 grader i 60 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

5dl frisk slurry

Informasjon om gjæring

Pitch på 7 grader, gjæret på 9.

Kommentarer


[BBcode]