Klasse
3C Doppelbock
Brygget
22. desember 2017
Flasket
24. oktober 2018
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1,079 / 1,016
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Malt (munich, pilsner, cara, melanoiden)

Humle og krydder

45 hallertauer mittelfrueh ved 60 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Først og fremst et helvete.

Startet på 50 grader. Hevet over tid til 65. Så til 71. Mash out på 77.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Starter fra 2 rør

Informasjon om gjæring

10 grader i 7 dager. 17 grader i 9 dager. Cold crash i 6 dager.

Kommentarer


[BBcode]