Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
27. mai 2018
Flasket
20. juni 2018
Alkoholstyrke
9,5%
Farve (EBC)
80
OG/FG
1090 / 1019
Bitterhet (IBU)
49,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
37,0l
Mengde ferdig øl
34,0l
Gjærbare ingredienser

i kilo;
Best pilsenmalt 4
Best Munich malt 5
Best Munich mørk malt 5
Crisp Crystal 100 0,5
Crisp Crystal 150 0,5
Crisp brown 120-150 0,6
Crisp chocolate 1000 0,3
Muscovadosukker 1

Humle og krydder

Magnum FWH 20G 14,1%

Magnum 30G 14,1% 60min

Hallertauer Mittelfruh 100G 5,0% 20min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65C i 90min
78C i 10min

Gjærtype

WLP830 slurry

Gjærmengde

usikker

Informasjon om gjæring

Vørter ble satt oppå gjærkaken etter en pils, usikker mengde.

8C i fem dager
10C i to dager
12C i to dager
16C i to uker

Kommentarer


[BBcode]