Klasse
9E Imperial stout
Brygget
30. desember 2019
Flasket
22. januar 2020
Alkoholstyrke
10,3%
Farve (EBC)
238
OG/FG
1,063 / 7
Bitterhet (IBU)
150,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

Best Munich Malt - 7.0 kg
Crisp Black Malt - 0.8 kg
Weyermann Carafa Spesial I - 0.8 kg
Crisp Rug Malt - 0.8 kg
Crisp Chevallier Malt - 0.8 kg
Best Caramel Aromatic Malt - 0.8 kg
Flaket havre (umaltet) - 0.8 kg
Crisp Torrified Wheat (knust) - 0.8 kg

Humle og krydder

What Time Alpha Gram
Chinook FWH 11.7 42
Chinook FWH 11.1 58
Columbus Cryo FWH 25.3 50
Centennial 15 8.5 100
Amarillo Cryo 5 13.5 30

Andre ingredienser

Sukkerlake av 4 kg Demerara tilsatt etter stormgjæring

Meskeinformasjon

67 grd 60 min
78 grd 10 min

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

3 uker på ca 21 grader.

Kommentarer


[BBcode]