Klasse
13C Trelagret øl (basistype 9B Amerikansk barley wine)
Ekstra ingredienser
0,5 kg kane sugar
Brygget
17. november 2018
Flasket
23. juni 2019
Alkoholstyrke
12,0%
Farve (EBC)
27,5
OG/FG
1,100 / 1,020
Bitterhet (IBU)
35,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

32% Pale malt
33% Vienna
3% Amber
5% Hvete
6% Biscuit
5% Cara Pils
1% Crystal Gold
3% Cara Aromatic
0,5 kg Cane Sugar

Humle og krydder

EKG
Fuggle
Styrian Goldings
Eikesmak fra fatlagring

Andre ingredienser

Lagret på eikefat i tre uker før den ble overført på corneliusfat

Meskeinformasjon

Dobbeltmesk der jeg tappet av ca 10l som jeg lot koke ned til ca 4 liter mens andre meskerunde gikk.
Mesketemp 67 grader

Gjærtype

Wyeast 1068

Gjærmengde

ca 1,5l slurry

Informasjon om gjæring

Slurry fra et Ingefærøl
Gjæret på ca20 grader i tre uker

Kommentarer

Var opprinnelig flasket på 0.33 flasker, men på grunn av at dere nå bare skal ha 0.5 så er flaskene tømt tilbake på et corneliusfat for så å bli flasket på nytt.
Håper ikke dette har forringet smaken


[BBcode]