Klasse
6E New England IPA
Brygget
7. mai 2020
Flasket
20. mai 2020
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
9,5
OG/FG
1,068 / 1,014
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

5.5 kg (37.3%) — Golden Promise
5 kg (33.9%) — Pilsen Malt
3 kg (20.3%) —Wheat Blanc
1 kg (6.8%) — Barley, Flaked

Humle og krydder

100 g (7 IBU) — Azacca 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C
100 g (7 IBU) — Citra 13.2% — Aroma — 30 min hopstand @ 75 °C
100 g — Mosaic 11.4% — Dry Hop — 8 days
200 g — Strata 15.3% — Dry Hop — 4 days
200 g — BRU-1 14.5% — Dry Hop — 3 days
200 g — Citra 13.2% — Dry Hop — 2 days

Andre ingredienser

Vannjustert,
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Mash — 69 °C — 60 min
Mash Out — 77 °C — 10 min

Gjærtype

Lallemand Verdant

Gjærmengde

200 billion cells

Informasjon om gjæring

Primary — 18 °C — 1 days
Primary — 19 °C — 1 days
Primary — 20 °C — 5 days
Tørrhumling runde 2 og 3 — 17 °C — 5 days

Kommentarer


[BBcode]