Pale Malt 7 EBC 6700 g
Crystal Malt 135 EBC 175 g
Cara Pils 37 EBC 100 g
Honey 40 EBC 400 g
Flaked Oats 4 EBC 500 g
Chinook 12.6 % 15 g 10 min
Centennial 10.0 % 15 g 10 min
Simcoe 13.0 % 25 g 10 min
Amarillo 8.7 % 25 g 10 min
Amarillo 8.7 % 50 g Whirlpool
Simcoe 13.0 % 50 g Whirlpool
Columbus 16.0 % 25 g Whirlpool
Simcoe 13.0 % 25 g Whirlpool
Simcoe 13.0 % 75 g Dry Hop
Simcoe 13.0 % 50 g Dry Hop
Tørrhumles på dag 2 og dag 6.
CaSO4 (meskevann): 10 gram (Kalsiumsulfat (gips))
Cacl12. 10 gram.
Juster pH til 5,2 ved Ca en halv kork Lactol.
Mash step 66 °C 60 min
Mashout 78 °C 5 min
1318 London Ale III
Liten starter
Fermentation 1318 London Ale III 19 °C 3 days
Fermentation No yeast added 20 °C 11 days