Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
4. januar 2020
Flasket
2. februar 2020
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
1,053 / 1,010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4,1 kg Best pils malt 90,7%
210 gr. Crisp caramalt 4,7%
210 gr. Flaket mais 4,7%%

Humle og krydder

20 gr. Saaz og 15 gr. Hallertauer mittelfruh @ 60, 15 og 5 min.

Andre ingredienser

Supermoss 6 gr.
Gjærnæring 3,5 gr.
Vannjust.
Cacl2 1,52gr + 1,47gr.
Mgso4 1,57gr. + 1,52gr.
Caso4 1,57gr. + 1,52gr.
4 ml lactol

Meskeinformasjon

63°c 90 min
78°c 10 min

Gjærtype

S-189

Gjærmengde

2 pk.

Informasjon om gjæring

10°c 1 dag
12°c 9 dager
13°c 3 dager
15°c 2 dager
18°c 1 dag
12°c 6 dager
2°c 8 dager

Kommentarer


[BBcode]