Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
7. desember 2018
Flasket
27. desember 2018
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
89
OG/FG
1,063 / 1,013
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 4100 g
Black Malt 300 g
Dark Crystal 300g
Crystal Rye 500 g
Rye Malt 1400 g
Roasted Rye Malt 300g
Cara Red 300g

Humle og krydder

Challenger 7.6% 19 g 60 min
Centennial 10.0 % 19 g 60 min
East Kent Golding 4.4 % 40 g 10 min

Andre ingredienser

Vannjustering:
Mæsk 18L, Gisp, 3, cacl. 3, natron 3.5
Skyld: 20 L. 3,7 Ml mælkesyre.

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

starter

Informasjon om gjæring

5 dager i 18 grader. 10 dager 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]