Klasse
10D Saison
Brygget
25. oktober 2018
Flasket
6. november 2018
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1062 / 1007
Bitterhet (IBU)
28,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,5l
Gjærbare ingredienser

5500g Pilsner Malt
260g Vienna Malt
260g Cara Munich I 90 EBC
260g Wheat Malt
100g Munich Malt 15EBC

Humle og krydder

East Kent Golding, 5,8%, 35g, 60 min kok, 26,5 IBU.
Fuggle, 5%, 15g, 5 min kok, 1,6 IBU.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash-in: 45°C med 21 liter vann.
55°C i 10 min.
65°C i 60 min.
71°C i 5 min.
77°C i 5 min.
Skylte med 12 liter vann 78°C.
Koketid: 75 min.

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

2pk, 1,8 l starter

Informasjon om gjæring

21°C i 1 dag
24°C i 2 dager
26°C i 9 dager

Kommentarer


[BBcode]