Klasse
3C Doppelbock
Brygget
19. september 2019
Flasket
16. oktober 2019
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
40,5
OG/FG
1,100 / 1,024
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
67,5l
Mengde ferdig øl
56,0l
Gjærbare ingredienser

11,25 kg pilsnermalt
8,52 kg Münchener malt
1,18 kg Carapils
1 kg caramunic
0,26 carafa III

Humle og krydder

45 g Columbus (60 min)
45g Hall. Mittelfruh (30 min)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader 60 min 50 l vatn
75 Grader mash out 15 min
Skylling 35 l 82 grader

Gjærtype

w34/70

Gjærmengde

160 gram

Informasjon om gjæring

Primary 10 grader 5 dager
Primary 13 grader 1 dag
Primary 17 grader 1 dag
Primary 19 grader 1 dag
CC 4 grader 5 dager

Kommentarer


[BBcode]