Klasse
10D Saison
Brygget
21. desember 2019
Flasket
3. januar 2020
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1057 / 1010
Bitterhet (IBU)
70,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

2020-01-3

Humle og krydder

4 mL HopShot 60 min
Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 49 g 30 min
Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 49 g 10 min

Andre ingredienser

Belgisk gjær
CaSO4 (meskevann): 3 gram
CaCl2 (meskevann): 6 gram

IrishMoss, 1 ts
Gjærnæring, 1/2 ts.

Meskeinformasjon

Mash step 67 °C 60 min
Mash step 72 °C 20 min
Utmesk 78 °C 10 min

Gjærtype

3787 Trappist High

Gjærmengde

2

Informasjon om gjæring

Fermentation 3787 Trappist High Gravity 19 °C 3 days
Fermentation No yeast added 20 °C 3 days
Fermentation No yeast added 25 °C 8 days

Kommentarer


[BBcode]