Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
1. november 2019
Flasket
17. desember 2019
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
26,5
OG/FG
1,052 / 1,011
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
23,5l
Gjærbare ingredienser

Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter
Brewferm Munich Malt 1
Brewferm Cara Crystal
Brewferm Special B
Thomas Fawcett Pale Chocolate Malt

Humle og krydder

Citra
Amarillo
El Dorado

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 °C — 60 min
76 °C — 15 min

Gjærtype

Fermentis US-05

Gjærmengde

2 pkg.

Informasjon om gjæring

18 °C — 5 days
20 °C — 9 days

Kommentarer


[BBcode]