46% 8.3kg Pilsner - BE 36
2° Mash
40% 7.3kg Pale Ale - BE 38
3° Mash
14% 2.6L Belgian Dark Candi Syrup - BE 32
180° Late
65.3 Brewer's Gold Pellet Boil 60 minutes 8.0 19.3
65.3 Hallertauer Mittelfrüh Pellet Boil 30 minutes 5.0 9.3
65.3 Styrian Goldings Pellet Boil 15 minutes 4.1 4.9
Ensteg Direct Heat 65C 90 minutes
Mash-Out Direct Heat 76C 10 minutes
WLP530
942Bill
Fermenter 7 dager 25 grader C til SG 1.030 var nådd
Ved SG 1.030: Senket temp til 14 grader C i 3-4 dager til SG 1.018 er nådd
Omstikk og stod i 8 uker på 7 grader C
Flasket med 9g/l candisirup 1dl frisk krausen (2 liter Stir)
Karboneres i 14 dager på 24 grader C og lagret siden.
2 cap gips i mesk og 4 tsp servomyces 10 min før flameout
sirup 3 min før flamout