Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Kokos og sjokoladenibs
Brygget
16. april 2019
Flasket
1. mai 2019
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
93
OG/FG
1,080 / 1,028
Bitterhet (IBU)
53,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

paleale
flaket havre
crystal extra dark
special B
chocolatemalt
chocolate rye

Humle og krydder

Willamette

Andre ingredienser

ristede kokosflak
ristede sjokoladenibs
D-45
Laktose

Meskeinformasjon

64c@60 min
76c@10 min

Gjærtype

Wlp 007/S04

Gjærmengde

1pk/1pk

Informasjon om gjæring

starter på WLP007

S04 mot slutten av gjæringstiden

Kommentarer


[BBcode]