Klasse
6E New England IPA
Brygget
23. februar 2019
Flasket
19. mars 2019
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
10,8
OG/FG
1,078 / 1,022
Bitterhet (IBU)
48,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pale Malt
1 kg Hvetemalt
750g Pilsen Light DME
500g caramel pils
500 g Maltet havre

Humle og krydder

150g Vic Secret 30 min Whirlpool
100g Vic Secret Tørrhumle dag 3
100g Vic Secret Tørrhumle dag 8 ifm Coldcrash
150g Vic Secret Tørrhumle på karboneringsfat i 7 dager før omstikk.

Andre ingredienser

Vannjustering

Meskeinformasjon

65° i 90 min
77° i 10 min

Gjærtype

Wyeast 1318

Gjærmengde

2,5L starter

Informasjon om gjæring

20° i 3 dager
21° i 7 dager
2° i 4 dager - Coldcrash
4° i 7 dager - Fatkarbonering, omstikk til nytt fat for å få den av tørrhumla.

Kommentarer


[BBcode]