Klasse
13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Brygget
1. august 2018
Flasket
24. september 2018
Alkoholstyrke
10,2%
Farve (EBC)
133
OG/FG
1,096 / 1,020
Bitterhet (IBU)
55,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

8.5 kg pale malt
520 g chocolate malt
520 g flaket havre
520 g roasted barley
310 g special b
130 g black malt

Humle og krydder

70 g CTZ

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min på 65 grader

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 pk med 2L starter

Informasjon om gjæring

16 dager på 20 grader
30 dager på eikefat

Kommentarer

Samarbeidsbrygg i Sandefjord bryggerlaug


[BBcode]