Klasse
4G Kölsch
Brygget
10. september 2020
Flasket
24. september 2020
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
6,1
OG/FG
1048 / 1011
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt, 5 kg.

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh:
15 gram @ FW
30 gram @ 60 min

Saaz:
15 gram @ 15 min

Andre ingredienser

3 ml Lacetol

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.
78 grader i 15 min.

Gjærtype

Safale K-97

Gjærmengde

2 stk. a 11,5 gram.

Informasjon om gjæring

Gjæret under trykk, ca. 1,2 BAR i romtempratur, +/- 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]