Klasse
9E Imperial stout
Brygget
3. november 2019
Flasket
17. november 2019
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
80
OG/FG
1088 / 1012
Bitterhet (IBU)
50,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

palemalt,bisquitmalt,sjokolademalt,caramalt,mørkcrystal,havre,ristet byggmalt,svartmalt, hvete, acidulatemalt. muscovado mørk sukker, marshmallows og skummnisser,vanilje ekstrakt

Humle og krydder

viniljestenger, kakaonibs i 2,5 ml whisky, appelsinskall, kaffe, lactose,
humle:fuggle og east kent golding

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mesket på 66 grader i 100 min, utmesk 78 grader 15 min.

Gjærtype

safale 04

Gjærmengde

3pk

Informasjon om gjæring

gjæret på 22 grader i 14 dager.

Kommentarer

ønsket å lage en litt syrlig imp.stout. derfor acidulatedmalt samt appelsinskall.


[BBcode]