Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
21. november 2015
Flasket
21. desember 2015
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1048 / 1000
Bitterhet (IBU)
47,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

i kilo
Vienna malt 5
pilsmalt 5
rugmalt 1,2
Hvetemalt 0,6
Brown malt 0,5

Humle og krydder

15 minutt;
Citra 24G 13,5%
2 minutt;
Mosaic 4G 11,5%

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63C 20 mins
70C 20 mins
77C 5mins

Gjærtype

Belle saison, wlp665

Gjærmengde

1pk+2rør

Informasjon om gjæring

14 dager med belle saison, SG 1004
Så pitching av wlp, 14 dager

Kommentarer


[BBcode]