Klasse
13F Stjørdalsøl
Brygget
3. februar 2020
Flasket
10. februar 2020
Alkoholstyrke
11,0%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1094 / 1010
Bitterhet (IBU)
7,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

8,00 kg Stjørdalsmalt (17,7 EBC) Grain 2 61,5 %
1,00 kg Bonsak Honningmalt (40,0 EBC) Grain 3 7,7 %
4,00 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 4 30,8 %

Humle og krydder

20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 60,0 min Hop 5 7,5 IBUs

Andre ingredienser

Einerlåg

Meskeinformasjon

Name

Description

Step Temperature

Step Time

Protein Rest Add 23,47 l of water at 54,0 C 50,0 C 15 min
Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 60 min
Mash Out Heat to 76,0 C over 10 min 76,0 C 10 min

Gjærtype

Tormodgarden

Gjærmengde

En dæsj, med starter

Informasjon om gjæring

33 grader

Kommentarer


[BBcode]