Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
15. oktober 2018
Flasket
27. oktober 2018
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
112
OG/FG
1,081 / 1,027
Bitterhet (IBU)
67,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Viking Malt Pale Ale 2-Row — Grain — 6.5 EBC
Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC
Castle Malting Chateau Black — Grain — 1300 EBC

Humle og krydder

Chinook 12.1% — Boil — 60 min
Fuggle 4.5% — Boil — 30 min
Fuggles 4.5% — Aroma — 0 min hopstand
Fuggle 4.5% — Dry Hop — 5 days

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusion — 65 °C — 60 min

Gjærtype

Fermentis S-33

Gjærmengde

2 pkg (23g)

Informasjon om gjæring

20°C i gjærskap hele perioden

Kommentarer


[BBcode]