Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
5. desember 2018
Flasket
19. desember 2018
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt 3,325 kg
Pale ale 1,02 kg
Cara Munich 0,17 kg
Hvetemalt 0,155 kg
Flaket wheat 0,17 kg
Soft candy sugar 0,4 kg

Humle og krydder

Hallertau mittelfruh 40 gr 45 min AA 4
Hallertau Mittelfruh 20 gr 15 min AA 4

Andre ingredienser

Gjærnæring 2,5 gr 15 min
koriander 23 gr 15 min
Bitter Orange 30 gr 15 min

Meskeinformasjon

53C 15 min
66C 90 min
78C 10 min

Gjærtype

Safrew T-58

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

Primærgjæring 26 gr
Sekundærgjæring 20 gr

Kommentarer


[BBcode]