Klasse
2C Märzen
Brygget
4. november 2021
Flasket
24. november 2021
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1045 / 1011
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4.5 kg (91.3%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC
200 g (4.1%) — Briess Victory Malt (biscuit) — Korn — 73.5 EBC
100 g (2%) — BestMalz Acidulated — Korn — 6 EBC
70 g (1.4%) — Weyermann Carafa Special I — Korn — 630 EBC
60 g (1.2%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC

Humle og krydder

20 g (17 IBU) — Perle 7.4% — Kok — 60 min
25 g (6 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 4.4% — Kok — 15 min
20 g (2 IBU) — Hallertau Blanc 10.5% — Kok — 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @ 65*C

Gjærtype

WLP850

Gjærmengde

4 pk

Informasjon om gjæring

Primær — 11 °C — 18 dager
Primær — 15 °C — 3 dager

Kommentarer


[BBcode]