Klasse
7A Weizen (sydtysk)
Brygget
20. oktober 2018
Flasket
10. november 2018
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
12,3
OG/FG
50 / 14
Bitterhet (IBU)
15,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
30,5l
Gjærbare ingredienser

Weyermann Pale wheat malt
Weyermann Pilsner
Weyermann Carahell
Weyermann Munich II
Weyermann Acidulated

Humle og krydder

Citra
Citra

Andre ingredienser

Koriander
Whirlfloc
Yeast nutrition

Meskeinformasjon

Temp [°C] Rest [min]
45 10
52 10
62 30
72 30
78

Gjærtype

WLP 380

Gjærmengde

3.96 10**11 cells

Informasjon om gjæring

18 deg. C, 3 days
18 - 20 deg. C 1 day
total fermentation time 3 weeks

Kommentarer


[BBcode]