Klasse
10D Saison
Brygget
6. oktober 2019
Flasket
11. januar 2019
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,054 / 1,001
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt 5000g
Hvete malt 500g

Humle og krydder

Saaz 2,2% 100g@60min
Hallertau mittelfrüh 4% 50g@10min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB m/33L vann
63° i 30min, 72° i 20min, 77° I 10min deretter resirkulering og avrenning.

Gjærtype

SafAle BE-134

Gjærmengde

En pakke, tørr

Informasjon om gjæring

Pitch på 19°, lar den stige naturlig med peak på 24°. Går ned på 21° etter 6 dager og holdes der til flasking.

Kommentarer


[BBcode]