Klasse
12B Belgisk frukt lambic
Brygget
3. oktober 2017
Flasket
10. november 2018
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1065 / 1006
Bitterhet (IBU)
9,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

5,6kg pale malt
0,96 wheat malt
0,36 cararuby
0,36 rye
0,36 oats
0,36 special B

Humle og krydder

8g warrior

Andre ingredienser

5kg surkirsebær

Meskeinformasjon

Mesket på 67c

Gjærtype

Wlp 530 + surkultur

Gjærmengde

Ihht til Beersmith

Informasjon om gjæring

Gjæret i eikefat i ca 1 år.

Kommentarer

Primærgjæring i plast, ca 1 år i eikefat, 3mnd modning med norske surkirsebær.


[BBcode]