Gladfield American Ale Malt 2.41 kg
Munich II (Weyermann) 0.96 kg
Gladfield Dark Crystal Malt 0.41 kg
Chocolate Malt (Bairds) 0.17 kg
Black Patent Malt - UK 0.10 kg
Nelson Sauvin (IBU: 32.3) 20.00 g (33%) Pellet Boil 60 min 12
Cascade (IBU: 5.6) 9.33 g (16%) Pellet Boil 30 min 5.8
Cascade (IBU: 0.0) 30.67 g (51%) Pellet Hop Stand 0 min 5.8
Irish Moss, 10gr, 15 min. kok.
Demarra Sukker, 6 gr/liter til carbonering i flaske.
Økte mash temperaturen fra 66 til 68 for økt fylde.
Mang. J. M36
2 pk.
Gjæret på 20 grader, dvs 19 grader i rommet, men termometeret viste opp til 5 grader høyere temperatur i brygget enn i rommet. Sank ned etter ca 2.5 dager
Bitterhet baseres på utregning fra GrainFather app-en.