Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
2. mai 2017
Flasket
15. januar 2018
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1,063 / 1,015
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

Humle og krydder

Ikke humlet
Røstede eiketerninger

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket i 60 min på 64 - 66 gr. C

Gjærtype

wlp 655

Gjærmengde

3 stk reagensrør

Informasjon om gjæring

Syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i 36 timer på 40 gr. C
Deretter kokt opp
Gjæret i romtemperatur ca 20 - 24 grader

Kommentarer


[BBcode]