Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
10. mars 2019
Flasket
13. mars 2019
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
45,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

4.12 kg Fairytale malt
0.41 kg Fawcett pale crystal malt (75.0 EBC)
0.20 kg fawcett crystal II (210.0 EBC) Grain
0.05 kg CHÂTEAU CHOCOLAT (900.7 EBC)

Humle og krydder

25.00 g Centennial [10.00 %] -
25 g Simcoe [13.00 %] - Boil 2.0 min
40 g Ekuanot 20 min i whirlpool

Humleolje i fatet i et forsøk på å overdøve svovelaromaen.

Andre ingredienser

Kalsiumklorid
Kalsiumsulfat
Melkesyre
Antioxin SBT
Brewtan B

Meskeinformasjon

Hochkurz
65-72-76

Gjærtype

WY1007

Gjærmengde

2x pitchrate

Informasjon om gjæring

17 grader til 4 poenger fra FG, så overført til fat for spunding.

Kommentarer

Dette ølet ble helt ødelagt av svovel etter overføring til spundfat.


[BBcode]