Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
29. juli 2020
Flasket
16. august 2020
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,067 / 1,008
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

7 kg Pilsnermalt
0,3 kg Munich malt 15 EBC
0,3 kg Hvetemalt
0,8 kg dekstrose

Humle og krydder

30 g Bobek 90 min
50 g Bobek 20 min
50 g Saaz 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 75 min, batch sparge

Gjærtype

WLP 500

Gjærmengde

1,1M celler/ml/Plato

Informasjon om gjæring

20 til 22 grader i løpet av 3 dager, stabilt i 12 dager, cold crash til 4 grader i 3 dager

Kommentarer


[BBcode]