2.08 kg Vienna. 5 ebc
0.2 kg Maris Otter. 5.9 ebc
0.1 kg Carafa1. 800 ebc
0.1 kg Carafa2. 1100 ebc
0.1 kg sjokoladerug. 650 ebc
0.05 Carared. 40 ebc
0.1 Special B. 300 ebc
0.1 kg flaket Rug. 3.9
0.1 kg flaket Havre. 2 ebc
8 gram Magnum. 60 min kok.
5 gram saaz. 15 min kok.
5 gram saaz 5 min kok.
1.2 gram CaSO4 og 2.4 gram CaCl2 og 5 ml lactose i Meskevann.
1 gram CaSO4 og 2 gram CaCl2 i skyllevann
Meskes på 65 grader i 60 minutter.
Utmesk på 78 grader.
wlp 833
250 milliarder
Gjæres på 10 grader de første 7 dagene så opp til 13 grader.
Siste del av gjæringen er lukket i Corneliusfat.
Bruker vørter fra samme batch for karbonering i Corneliusfat.