Klasse
5C Engelsk dark mild
Brygget
2. januar 2020
Flasket
19. februar 2020
Alkoholstyrke
3,1%
Farve (EBC)
31
OG/FG
10,340 / 10,100
Bitterhet (IBU)
18,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2600 g Maris Otter Pal malt
230 g Amber Malt
300 g Crystal 120 EBC
230 g Crystal 75 EBC
100 g Chocolate malt
60 g Black Malt

Humle og krydder

East Kent Golding 5,8% 20g 60 min
East Kent Golding 5.8% 20 g 15 min
East Kent Golding 5.8% 20 g 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader 60 minutt
75 grader 10 minutt

Gjærtype

WLP 007

Gjærmengde

iht Mr.Malty

Informasjon om gjæring

18 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]