Klasse
13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Bringebær
Brygget
8. mars 2019
Flasket
24. mars 2019
Alkoholstyrke
3,7%
Farve (EBC)
6,9
OG/FG
1,036 / 1,008
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
62,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

6,5 kg Pilsner malt
5,0 kg hvete malt
1,2 kg Rug malt
0,4 kg Cara Pils malt

Humle og krydder

35 gram Citra (6% AA) FWH

Andre ingredienser

1 dL Biola til kjelesyrning
1ts gjærnæring siste 15 min av kok
3 kg pasteuriserte bringebær tilsatt etter stormgjæring

Meskeinformasjon

1-stegs infusjonsmesk 65 grader 90 min
utmesk 76 grader i 15 min
Kjelesyrning over natten på 45 grader
Kok 90 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

20 grader i 2 uker

Kommentarer

Medbrygger: Marianne Haug Omdahl


[BBcode]